Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina, objavila B.B. ]

26. 06. 2019. 11:29   >>  10. 04. 2020. 21:27 2

LIDER ALBANSKE OPOZICIJE

Baša: Bojkotujte izbore, neće biti priznati

Lider najveće albanske opozicione stranke Demokratske partije, Ljuljzim Baša pozvao je građane da bojkotuju lokalne izbore u nedjelju, navodeći da ti izbori neće biti priznati.

On je ponovio uslove opozicije za prevazilaženje krize, a to je kažnjavanje onih koje su, kako tvrdi, pokrali glasove na prethodnim izborima i odlazak premijera Edija Rame, prenosi Tanjug.

"Napustite njegove oligarhe, njegove medije i političku poslugu. Dignite glas protiv njih. Protestujte protiv njih. Zaustavite ih. Ne vjerujte propagandi Rame i njegovim lažima. Odbacite Ramu moralno, duhovno, a prije svega politički", poručio je Baša albanskim građanima.

Lider albanske opozicije je napomenuo da se vrši "neviđeni teror" nad građanima da bi izašli na izbore, zaposlenima u administraciji, malim biznisima.

"Pozivam vas da ne budete dio ove farse koja služi samo kriminalu i ličnoj vladavini Rame. Ovi izbori su nula. Oni neće biti priznati", dodao je Baša.

On je istakao je da će on i ujedinjena albanska opozicija učiniti sve što mogu protiv, kako je rekao, ove nezakonite i kriminalne farse.

"Uvjeravam vas da je kraj Rame sve bliži. Uvjeravam vas da Albanija ima mogućnost i snagu da izađe iz ove situacije i počne da gradi dostojanstvenu budućnost, kao i svaka druga evropska zemlja", zaključio je Baša.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније