Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila: M.M ]

16. 02. 2019. 22:02 >> 21:31

U JUTARNJEM

O ravnim tabanima sa specijalistom fizioterapije

Tema Jutra: Ravni tabani. Zbog čega dolazi do ove vrste deformiteta stopala? Da li su svi tipovi ravnih tabana podjednako ozbiljni i da li zahtijevaju iste metode liječenja? Gost Jutra -specijalista primijenjene fizioterapije mr Bojan Kraljević.

U nastavku:

Podsjećamo na našu akciju “Udomi, ne kupuj” kojom ukazujemo na važnost odgovornog vlasništva i pokušavamo da utičemo na to da se smanji broj napuštenih životinja.

Najavljujemo zimsku trku “Mimoza KUP- memorijal Rajko Prlainović” na Vrbanju, koja će se narednog vikenda održati u okviru 50. jubilarnog Praznika mimoze u organizaciji auto moto sportskog kluba „PODI - Herceg Novi”. Trka se boduje za Winter kup, a ujedno je i prvo takmičenje, te vrste, u okviru Praznika mimoze i Herceg Novog uopšte i 3. trka u zimskoj sezoni nakon Žabljaka i Lovćena. Tim povodom ugostićemo PR-a trke Vrbanj - Natašu Marić.

U Jutarnjem premijera spota "I Won't Give Up" muzičarke Milene Lainović koja živi i radi u Londonu. Milena potpisuje muziku i tekst, dok je za miks i mastering bio zadužen Nikola Nik Kovačević. Video je djelo Dejana Senića i Branka Maljevića iz ,,Bubulj produkcije”. Ugostićemo Milenu Lainović i Dejana Senića.

Umjetnik Radojica Stanković, zvani Šanta Panta obilježava 30 godina karijere. Pamte ga mnoga djetinjstva...”Ušao je” i u udžbenike muzičke kulture za prvi i drugi razred osnovne škole, sa pjesmama ,,Pismo Djeda Mrazu” i ,,Živjela, živjela škola”. O proslavi jubileja i novim projektima govoriće za Jutarnji program...

I naša terenska ekipa uživo donosi aktuelne i korisne sadržaje.Pored servisnih informacija, Andrea Lekić razgovaraće sa:
- komunalnom inspekcijom o tome kako se kažnjavaju građani koji smeće bacaju sa terase i prozora, ostavljaju ga u hodnicima stambenih jedinica ili iste koriste za odlaganje suvišnih stvari;
-psihologom -o štetnom uticaju određenih medijskih sadržaja na djecu;
-fudbalskim reperezentativkama o populanosti najvažnije sporedne stvari na svijetu među ženama;
Putopisac Edin Krnić vodi nas u Katar, u Dohu, u Muzej islamske umjetnosti čiju zbirku stručnjaci smatraju jednom od najvrjednijih u svijetu. Muzej američkog arhitekte kineskog porijekla Ieoha Minga Peija izgrađen na vještačkom ostrvu, okuplja 800 umjetnina i istorijskih izložaka prikupljenih na tri kontinenta, od Španije do Indije, koji su slika muslimanske kulture od 7. do 19. vijeka.
Za specijalitete u redovnoj kulinarskoj rubrici “Ukusi jutra”, zadužena je šefica kuhinje Slađana Šoć. Pripremaće sendvič sa pršutom i mocarelom.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, redovne rubrike: Pregled dnevne štampe, Dogodilo se na današnji dan, Okom gledalaca, Kulturni vodič, meridijani, bioskop, priče sa portala www.rtcg.me, Dječiji kutak, Ukusi Jutra...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org, jutarnji@rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније