Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila: R.B. ]

11. 07. 2020. 12:05   >>  12:07 5

OD 16H NA TVCG

"Više od ljeta" danas u Dobroj vodi

Ove subote je Bar, grad koji ima dvije čarobne obale, domaćin ljetnjeg serijala “Više od ljeta” koju realizuje Zabavno komercijalni program TVCG. Direktan TV prenos realizovaće se danas u 16 sati, iz mjesta Dobra Voda.

U današnjoj emisiji gostovaće Mihailo Pavićević, trener KK Mornar, pjevačica Andrea Demirović, rukometašica Majda Mehmedović, pjevač Danijel Alibabić, Emil Kukalj, direktor Turističke organizacije Bar, Andjela Antunović, PR Barskog ljetopisa, Merisa Mehmedović, modna kreatorka, Jovana Vukazić ispred Oldtimer kluba iz Bara, Ćazim Alković iz Društva maslinara Bar, Zoran Ćalović, ugostitelj i bivši golman, slikar Goran Ćetković i fotograf Sergej Zabijako.

U emisiji ćete vidjeti i priče koje su pripremili novinari Zabavno-komercijalnog programa na različitim lokacijama širom Crne Gore: Stari Bar, Virpazar, Poseljani, Pivsko jezero, Šavnik, Njeguši, Kanjon Međureč, Žabljak Crnojevića, Ivanova korita kao i priče o piciginu u Herceg Novom i o bontonu na bazenu.

Urednice i voditeljke emisije su Tijana Mišković i Dajana Golubović Pejović.

“Više od ljeta” emituje se na Prvom i Satelitskom programu uživo u 16h, dok je repriza na Drugom programu u prime time terminu u 20 sati.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније