Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 02. 2020. 17:43   >>  17:43 1

PRVI TAKAV SLUČAJ

Žena u Japanu oboljela od koronavirusa - po drugi put

Jedna žena u Japanu zaražena je koronavirusom drugi put, što je, kako navode vlasti te zemlje, prvi takav slučaj makar u Japanu.

Toj 40-godišnjoj Japanki iz Osake, koja radi kao turistički vodič, zaraza je prvi put utvrđena 29. januara, a 1. februara puštena je iz bolnice na kućno liječenje, prenosi portal N1.

Njen test na koronavirus tada je bio negativan, nakon liječenja.

Ona je po drugi put pozitivno testirana na koronavirus 26. februara pošto je prijavila bolove u grlu i plućima.

Ministarstvo zdravlja Japana potvrdilo je da je to prvi slučaj u toj zemlji gdje je pacijent bio pozitivan na testu za koronavirus po drugi put, nakon što je pušten sa bolničkog liječenja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније