Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ditari

28. 10. 2013. 08:20   >>  08:37

"DPS RADI"

Medojević: Opozicija priča besmislice

Predsjednik opštine Mojkovac i nosilac liste DPS-a Dejan Medojević kaže da je veoma zadovoljan onim što je u gradu urađeno u prethodne četiri godine.

"Na izborima, 16. novembra, građani Mojkovca će ocijeniti rad lokalne uprave na čijem sam čelu", kazao je u razgovoru za Pobjedu .
Dejan Medojević

On je siguran da su zadovoljni i Mojkovčani, tako da tvrdi da do promjene vlasti neće doći.

"Opozicija priča besmislice, i to već postaje smiješno. Ako su raspisani izbori, to ne znači da treba da stane život u Mojkovcu, kako oni, izgleda, misle. Sve što se sad radi ranije je planirano i mora da se uradi. Prošle godine smo, prije zimske sezone, sređivali lokalne puteve, to radimo i ove godine kroz projekat "mašinski prsten", tako ćemo i svake naredne. To je naša obaveza", poručio je Medojević.

Kaže da je cilj da se stanovnici mojkovačke opštine što bolje pripreme za zimu, poučeni nekim lošim iskustvima iz nekih prethodnih godina.

"Dakle, utovarna lopata je na terenu zbog puteva, a ne glasova. Izbori će biti i proći, a utovarna lopata i ostala mehanizacija će ostati na putevima. Građani to znaju i računaju na to. Što se tiče takozvanog novca, sva sredstva, kada je u pitanju lokalna uprava, idu preko trezora i veoma je lako provjeriti svaki cent", kaže Medojević.

On, kako navodi odgovorno tvrdi da nijedan jedini cent tog novca nije potrošen u predizborne svrhe.

"Opozicija to vrlo dobro zna, ali ipak priča suprotno, jer ne zna šta drugo da radi. Ne bi me iznenadilo da se sjutra oglase nekim saopštenjem i moj dolazak na posao proglase zloupotrebom položaja u predizborne svrhe. To je njihova stara priča, priča gubitnika koji već vide svoj poraz i samo pokušavaju da ga opravdaju", kazao je Medojević za Pobjedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се