Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 08. 2015. 22:20 >> 22:13

ČESTITAO BIVŠEM SAIGRAČU

Kasiljas: Ramos je zaslužio novi ugovor

Dugogodišnji golman madridskog Reala, koji sada brani boje Porta, Iker Kasiljas, čestitao je danas bivšem saigraču Serhiju Ramosu produžetak ugovora sa "kraljevskim klubom".

Kasiljas, koji je sa Realom osvojio tri titule u Ligi šampiona, napustio je ovog ljeta "Santjago Bernabeu" o prešao u Porto. Bivši kapiten Reala je iz Madrida otišao u suzama, ali ga to nije spriječilo da Ramosu, novom kapitenu, javno čestita.

"Srećan sam zbog tebe. Zaslužio si novi ugovor, Serhio. Siguran sam da će donijeti mnogo radosti Madridistima", napisao je Kasiljas na svom Tviter nalogu, prenosi Beta.

 

Ramosu je produženje ugovora čestitalo nekoliko vrhunskih španskih sportista, između ostalih i košarkaš Rudi Fernandez, koji mu je poželio da njegov san u Madridu traje još mnogo godina.

 

Čestitku je dobio i od saigrača Brazilca Lukasa Silve, koji je poručio da je Ramos perfektan saigrač i kapiten i da je ponosan što je sa njim u timu.

 

Serhio Ramos, koji je na "Santjago Bernabeuu" od 2005, produžio je danas ugovor sa Real Madridom do 2020. godine.

 

Na Tviteru je poručio da je Real njegov dom i postavio video svojih najvećih uspjeha sa "kraljevskim klubom".

 

Nakon što je produžio ugovor, defanzivac španske reprezentacije je istakao da razlog njegovog ostanka u klubu nije finansijske prirode i da bi zaradio mnogo više novca da je napustio Madrid.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније