Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

22. 08. 2015. 19:12 >> 19:03

PRVA LIGA

Pobjeda Rudara, Zeta bolja od Mladosti

Aktuelni šampion Rudar iz Pljevalja pobijedio je na svom terenu Grbalj, dok je Zeta u Golubovicma pobijedila Mladost, u utakmicama trećeg kola Telekom Prve fubalske lige.

Grbalj je poveo 1:0 golom Vukčevića u 39. minutu, a izjednačio je Knežević u 79. Pobjedu Rudaru donio je Marković u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Fudbaleri Zete pobijedili su u Golubovcima ekipu podgoričke Mladosti 1:0. Zeti je pobjedu donio Bjedov u 46 minutu. 

Fudbaleri Budućnost pobijedili su u Baru ekipu Iskre rezultatom 4:0. Golove za Budućnost postigli su Nikač u 21 i 68. minutu, Hočko 28 dok je Vuković postigao autogol u 50 minutu.

Dečić je u Nikšiću pobijedio Sutjesku 2:0 golovima Gardaševića u 19 i Krnića u trećem minutu nadoknade.

Lovćen je na Cetinju pobijedio Mornar 3:1. Golove za Lovćen postigli su Draganić, Vujanović, Đalac, dok je pogodak za Mornar postigao Kacić 64.

Ekipa Bokelja pobijedila je u gostima Petrovac 3:0, golovima Nikezića u 24 i Pržice u 51 i 70 minutu.

Nakon trećeg kola na prvom mjestu nalaza se Rudar, Zeta i Bokelj sa po sedam bodova. Od četvrtog do šestog mjesta sa po šest bodova nalaze se Mladost, Budućnost i Dečić.

Po tri boda imaju Sutjeska, Iskra, Petrovac i Lovćen. Na začelju tabele je Mornar sa jednim bodom i Grbalj bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније