Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2013. 16:25 >> 16:28

ENGLESKI MEDIJI

Jovetić na korak od Arsenala?

Kako tvrde engleski mediji, Arsenal je napravio važan korak u svojim pokušajima da u London dovede fudbalera Fiorentine Stevana Jovetića. Kako tvrde engleski mediji, crnogorski reprezentativac bi svoju karijeru vrlo lako mogao da nastavi na „Emirejtsu“, obzirom da je navodno postigao dogovor sa Arsenom Vengerom.

„Tobdžije“ su dobile pristanak samog igrača, pa su na redu pregovori sa Fiorentinom koja u Jovetiću vidi nosioca igre i u budućnosti.

Ipak, dovođenje Đuzepe Rosija se u Italiji tumači kao obezbjeđenje u slučaju rastanka sa našim asom za koga će Arsenal navodno ponuduti 29 miliona funti.

Engleski mediji ističu da je dogovor jako blizu, i Jovetića nazivaju novim "Van Persijem", pa je i sam Montela tražio da se ta informacija drži dalje od javnosti kako se ne bi poremetila atmosfera u završnici sezone u kojoj „violi“  jure mjesto u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније