Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 08. 2015. 18:45   >>  20:31

ŽRIJEB ZA LŠ

Paklena Grupa D, Barsa ide u Rim, a Real u Pariz

Žrijeb za grupnu fazu Lige šampiona, koji je održan u Monaku donio je mnogo uzbuđenja - kao i svake godine dobili smo grupu "smrti", u kojoj se nalaze Juventus, Mančester siti, Sevilja i Borusija Menhengladbah. Barselona je izvukla Romu i Bajer Leverkuzen, dok će Real Madrid "ukrstiti koplja" sa Pari Sen Žermenom. Prvo kolo na programu je 15-16 septembra.

U grupi D će sve da pršti - vicešampion Evrope Juventus će se za osminu finala boriti sa Sitijem koji želi konačno da stigne do same završnice Lige šampiona, kao i osvajačem LE Seviljom, a iz sjenke će šansu čekati uvijek neugodni Menhegladbah.

Barsa je dobila Romu, a tu je i Leverkuzen. Prvak Evrope neće moći da se opušti ni u jednom meču. Bate je kompletirao grupu.

U grupi A Evropa će sa nestpljenjem čekati mečeve Pari Sen Žermena i Real Madrida, nadigravanje Ronalda i Ibrahimovića. Uz njih će se takmičiti Šahtjor, koji ima najslabiji tim u posljednjih nekoliko godina i Malme.

Atletiko Madrid našeg Stefana Savića igraće protiv Benfike, Galatasaraja i debitanta Astane.

Povratnik u elitu Junajted je imao sreće na žrijebu. PSV i CSKA nijesu rivali od kojih bi "đavoli" trebalo da strijepe, mada je u ovu grupu iz posljednjeg šešira stigao Volfsburg.

I Čelsi je imao sreće, pošto je dobio Porto, Dinamo Kijev i Makabi. Za Murinja će biti emotivni mečevi sa Portom, sa kojim je 2004. godine pokorio Evropu.

Bajern će igrati protiv Arsenala i ove dvije ekipe ne bi trebalo da imaju problema da prođu dalje u društvu Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba.

Grupa A: PSŽ, Real Madrid, Šahtjor, Malme

Grupa B: PSV, Mančester junajted, CSKA, Volfsburg

Grupa C: Benfika, Atletiko Madrid, Galatasaraj, Astana

Grupa D: Juventus, Mančester siti, Sevilja, Borusija Menhnegladbah

Grupa E: Barselona, Bajer Leverkuzen, Roma, BATE

Grupa F: Bajern Minhen, Arsenal, Olimpijakos, Dinamo Zagreb

Grupa G: Čelsi, Porto, Dinamo Kijev, Makabi

Grupa H: Zenit, Valensija, Lion, Gent

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније