Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2015. 18:15 >> 18:12
1

DEBAKL LIVERPULA

Siti siguran, Palas šokirao Čelsi

Mančester siti je nastavio sa sjajnim igrama na startu sezone. "Građani" rutinski savladali Votford 2:0 i dočekali šokantan poraz Čelsija od Kristal Palasa 2:1, pa sada imaju čak osam bodova više od "plavaca". Razočarao je i Liverpul, koji je poražen od Vest Hema na "Enfildu" 3:0.

Votford je na "Etihadu" izdržao prvo poluvrijeme, ali već nakon dva minuta igre u nastavku Siti poveo.

Sterling je pogodio, na asistenciju Sanje. Prethodno je Silva promiješao par igrača na sredini terena. Devet minuta kasnije domaći su udvostručili vođstvo.

Silva je uposlio Fernandinja, koji je topovsklim udarcem zatresao mrežu za, kako se ispostavilo, konačnih 2:0.

Četa Žozea Murinja je još jedno razočarala. Bakari Sako je doveo Palas u vođstvo u 65. minutu, a onda je Čelsi krenuo na sve ili ništa. Falkao je nakon dobre akcije Pedra uizjednačio na 1:1, ali je samo minut kasnije Palas opet poveo.

Bakari Sako je sada bio asistent, a Vord je utišao "Stamford Bridž". Gosti su do kraja izdržali i odnijeli velika tri boda.

Vest Hem je nakon Arsenala savladao i Liverpul u gostima. "Čekićari" su sve završili u prvih pola sata. Prvo je Lancini postigao gol u 3. minutu da bi nakon toga kardinalnu grešku Lovrena kaznio Nobl za 2:0.

Tačku na "i" stavio je Sako u nadoknadi vremena. I jedan i drugi tim su meč završili sa igrač manje, jer su isključeni Kutinjo, odnosno Nobl.

VBA je savladao Stouk ju gostima 1:0, golom Rondona u 45. minutu, a domaći su meč završili sa dva igrača manje nakon što su Afelaj i Čarli Adam dobili crvene kartone u prvom dijelu meča.

Bornmaut i Lester su podijelili plijen. Domaći su poveli golom Vilsona, a bod "lisicama" je obezbijedio Vordi golom iz penala.

Rezultati četvrtog kola:

Njukasl - Arsenal 0:1

Bornmut - Lester 1:1

Aston Vila - Sanderlend 2:2

Čelsi - Kristal Palas 1:2

Liverpul - Vest Hem 0:3

Mančester Siti - Votford 2:0

Stouk - VBA 0:1

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније