Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2015. 22:41 >> 00:30

MINIMALAC KATALONACA

Vermalen prekinuo Barsino mučenje, "petarda" Reala

Barselone je tek u finišu probila bedem Malage 1:0 i stigla do druge pobjede u prvenstvu. Čovjek odluke bio je Tomas Vermalen. Real Madrid je deklasirao Betis 5:0 i tako se iskupio za kiks u prošlom kolu protiv Hihona (0:0). Po dva gola postigli su Bejl i Hames Rodrigez, a u listu strijelaca se upisao i Benzema.

Barselona je imala prečku u prvom dijelu (Maskerano), a Kameni je u nekoliko navrata sjajno intervenisao.

Ipak, u drugom dijelu Barsa je pronašla put do mreže gostiju. Igrao se 73. minut, Luis Suarez je prošao po lijevoj strani i centrirao, a lopta se odbila do Vermalena koji je je sjajnim šutem poslao loptu u mrežu.

Ovo je njegov prvijenac u dresu Barselone.

Malaga je propustila veliku priliku u 90. minutu, kada je Čarls promašio loptu na nekoliko metara od gola, pa je ostalo 1:0.

Bejl je u drugom minutu otvorio goleadu u Madridu, nakon asistencije Hamesa Rodrigeza.

Potom je Ronaldo imao dvije dobre prilike. A onda je nedugo zatim, Hames iz slobodnjaka udvostručio vođstvo.

Poslije dva minuta igre u drugom dijelu Real je poveo sa 3:0, a strijelac je bio Karim Benzema. Samo tri minuta kasnije Hames Rodrigez je majstorski, makazicama povećao na 4:0.

Tek tada je Betis malo počeo da igra. Varan je skrivio penal, ali je Kejlor Navas odbranio udarac sa bijele tačke Rubenu Kastru.

Bejl je u 88. minutu kompletirao "petardu“. Sjajno je šutirao sa 25 metara, lopta je od stative ušla u gol, 5:0!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније