Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

31. 08. 2015. 21:34 >> 21:23

DA POPRAVE UTISAK

Savić: Cilj osvojiti šest bodova

Cilj fudbalske reprezentacije Crne Gore u duelima sa Lihtenštajnom i Moldavijom biće osvajanje šest bodova, kazao je štoper Stefan Savić. Crna Gora je večerašnjim okupljanjem i prvim treningom zvanično počela pripreme za nastavak kvalifikacija.

Izabranici selektora Branka Brnovića će 5. septembra u Podgorici, pred praznim tribinama, ugostiti selekciju Lihtenštajna, dok će tri dana kasnije u Kišinjevu igrati protiv Moldavije. 

Savić je kazao da nije prijatno igrati pred praznim tribinama, navodeći da su reprezentativci navikli na podršku navijača.

"Moramo upisati pobjedu kako bi popravili utisak iz dosadašnjeg dijela kvalifikacija. Raspoloženje je sada odlično, ali ostaje žal što nijesmo uzeli koji bod više. Ukoliko bi slavili u ta dva duela, onda bi imali čemu da se nadamo u posljednje dvije utakmice. Čekali bi rasplet u ostalim duelima, i možda bi nam se otvorila prilika da napadnemo to treće mjesto", kazao je Savić na brifingu sa novinarima.

On je naglasio da Crna Gora nikako ne smije da potcijeni Lihtenštajn.

"Znamo svi šta se desilo u tom prvom duelu sa njima. Nakon toga idemo za Moldaviju gdje nas sigurno čeka težak meč. Sa te dvije pobjede imamo šansi da se borimo za treće mjesto. Meni je važno samo da upišemo pobjede, nije bitno sa kolikom razlikom", kazao je Savić.

On je naglasio da je od velikog značaja povratak Mirka Vučinića, Stevana Jovetića i Marka Baše.

"Puno nam znači kada su naše uzdanice u formi. Vučinić je postigao gol u posljednjem meču, Jovetić je na dva duela dao tri", kazao je Savić.

Selektor Brnović na prvom treningu imao je 13 fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније