Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

02. 09. 2015. 22:04 >> 21:53
1

DŽUDOVIĆ OCIJENIO

Mandić je budućnost reprezentacije

Bivši reprezentativac i pomoćnik u stručnom štabu Miodrag Džudović ocijenio je da je dvadesetogodišnji Staniša Mandić budućnost crnogorske reprezentacije.

Nekadašnji standardni prvotimac u redovima "hrabrih sokola" pohvalno je gorovio o Staniši Mandiću, dvadesetogodišnjaku koji je po prvi put u reprezentaciji.

"Veliko je zadovoljstvo što je Staniša sa nama. On je izuzetan potencijal, budućnost crnogorske reprezentacije. Zadatak stručnog štaba i cijele reprezentacije je da omogućimo tom momku da se što prije adaptira. Nadam se da će ga i novinari zajedno sa nama podržati u ovoj odluci, koja nije bila laka, sve za dobrobit crnogorskog fudbala. A ja vjerujem da će on vrlo brzo svojim igrama pokazati koliko vrijedi", rekao je asistent selektora Brnovića.

Reprezentativci Crne Gore nastavili su pripreme za duele sa Lihtenštajnom i Moldavijom treningom na Gradskom stadionu u Podgorici.

Prvi od dva zakazana treninga na najvećoj fudbalskoj arena kod nas propustio je Stefan Savić – defanzivac madridskog Atletika bio je na poštedi zbog udarca zadobijenog na jučerašnjem treningu.

"Pobjeda za porast samopouzdanja"

Pred sam početak treninga Miodrag Džudović je govorio o očekivanjima naše selekcije pred naredni kvalifikacioni duel.

"Očekuju nas dva duela u samo četiri dana, ali ono o čemu razmišljamo isključivo jeste meč sa Lihtenštajnom. Potrebna nam je pobjeda i to ubjedljiva kako bi smo povratili samopouzdanje i još motivisaniji dočekali duel sa Moldavijom. Još uvijek nismo razmišljali o tome da li da na prvom meču odmorimo neke igrače. To je odluka koju će donijeti selektor u naredna dva dana. Ponavljam, potrebna nam je pobjeda u prvom meču, da dobijemo na samopouzdanju a onda pravac po pobjedu u Moldaviju", rekao je Džudović.

Asistent u stručnom štabu našeg najboljeg tima napravio je mali osvrt na izdanje reprezentacije u posljednjem kvalifikacionom duelu protiv selekcije Švedske.

"Imali smo danas sastanak na kojem smo gledali analizu utakmice sa Švedskom i pojedini igrači su bili iznenađeni šta smo sve uradili na tom susretu. Stvorili smo mnogo šansi, igrali dobro u polju, uspjevali da sprovodimo neke nove zahtjeve u igri, da ne preskačemo igru… Za nas je bilo kobno sedam minuta utakmice, u kojima je došlo do pada koncentracije i na tome moramo raditi, da se tako nešto više ne ponovi. Imamo potencijal, kvalitetne igrače i što je u ovom trenutku najvažnije fizički spremne igrače, što je itekako bitno za našu selekciju", kazao je Džudović.

Naredni trening naši najbolji fudbaleri odradiće sjutra od 19.30 časova na Gradskom stadionu u Podgorici. Brifing je zakazan za 19.00 časova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније