Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 04. 2013. 10:32 >> 10:33

RIVALSKA „KRAĐA“?

Borusija: Ne damo Leva

Hans Joakim Vacke, predsjednik Borusije, poručio je da će Robert Levandovski sigurno sljedeće sezone nositi dres kluba iz Dortmunda.

 

Enrike Rejes, agent sadašnjeg Bajernovog trenera Jupa Hajnkesa, objavio je nekoliko sati uoči polufinala Lige šampiona da će Levandovski potpisati za Bajern već u sljedećem prelaznom roku.

"Ne znam o čemu govori Hajnkesov agent", rekao je Vacke i dodao: "Sva ta uznemiravanja koja dolaze iz dijela zemlje uopšte nas ne zanimaju. Činjenica je da Robert ima ugovor do 2014. godine."

Bajern je već „oteo“ Marija Gocea Borusiji, a Wacke tvrdi da se to neće dogoditi sa sjajnim Poljakom, koji je sinoć Realu dao četiri gola.

"Za razliku od Gecea, Levandovski nema izlaznu klauzulu. Želimo da Robert igra u Dortmundu i sljedeće sezone i u tu svrhu smo spremni da se odreknemo i odštete."

Trener Jirgen Klop kratko je poručio: "Nećemo ga pustiti."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније