Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 09. 2015. 10:48 >> 10:37
2

SAVIĆEVIĆ ODGOVORIO

Mandić je sam odlučio da igra za nas

Predsjednik Fudbalskog Saveza Crne Gore, Dejan Savićević smatra da je Savo Milošević pretjerao sa izjavama nakon odluke Staniše Mandića da u nastavku karijere nastupa za našu seniorsku reprezentaciju.

 

"Shvatam da nije bio(Savo) hladne glave dok je pričao o Mandiću, ali neke stvari nije smio da izgovori. FSS nije njegovo vlasništvo. Šta će se desiti ako ga on napusti kroz koju godinu? Ko će onda pravdati njegove riječi? Staniša je sam odlučio da je Crna Gora pravi izbor za njega. Pa, mladić se rodio u Herceg Novom“, rekao je Savićević za Blic.

Prvi čovjek naše kuće fudbala podsjetio je na situaciju kada je Petar Škuletić, inače rođeni Danilovgrađanin, odlučio da obuče dres Srbije.

„Kako može da se radi o krađi igrača kada je sam odlučio da nastvi karijeru u Crnoj Gori. Da li smo se mi žalili kada je Petar Škuletić odlučio da će igrati za Srbiju? Riječ je bila o najboljem strijelcu Partizana i Superlige i on se naprasno odlučio da ne igra za Crnu Goru. Nijednu riječ iz FSCG nijeste mogli da čujete. Mi poštujemo svačiji izbor, a tako bi trebalo i FSS“.

Savićević tvrdi da nije nagovarao Mandića da zaigra za Crnu Goru.

„Samo sam dobio poziv od saradnika koji su me pitali šta mislim o njemu. Kada sam se složio da je u pitanju talentovan igrač, oni su završili sve oko transfera. Riječ je o velikom talentu, što je dokazao i na Mundijalitu. Ovo je svakako veliki plus za reprezentaciju Crne Gore“, poručio je Savićević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније