Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 04. 2013. 15:32 >> 16:30
1

NIJE KRAJ ERE

Inijesta: U revanšu na život ili smrt

Fudbaler Barselone Andres Inijesta stao je u odbranu svoje ekipe poslije katastrofalnog poraza od Bajerna u polufinalu Lige šampiona u Minhenu sa 4:0.

 

„Nepravedno je zbog jednog poraza proglašavati kraj Barselonine ere“, rekao je Inijesta.

On je poručio da će u revanšu protiv Bajerna 1. maja ekipa "ostaviti srce na terenu".

„Ne mogu da kažem da li ćemo moći da damo pet golova, ali je sigurno da ćemo igrati na život i smrt“, poručio je Inijesta.

On se založio da Tito Vilanova ostane trener Barselone i naredne sezone.

„On je naš prvi trener i lider“, rekao je Inijesta i dodao da svi u ekipi moraju ubuduće da poprave igru, ukoliko Barselona i dalje želi da osvaja titule.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније