Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 04. 2013. 17:23 >> 19:17

LICEMJERJE

Reina: Suarez bi bolje prošao da je Englez

Golman Liverpula Pepe Reina rekao je da je kazna od 10 utakmica suspenzije koju je dobio Luis Suarez zbog ujedanja Branislava Ivanovića previsoka i da bi sigurno bila blaža da je u pitanju engleski fudbaler.

 

"Poznajem Luisa i znam da je potpuno drugačiji van terena. On je sjajna osoba i odličan saigrač. Ljudi u Engleskoj ga drugačije tretiraju jer je iz Urugvaja ili zbog toga što je u prošlosti imao slične incidente. On zna da je pogrešio, ali kazna od 10 utakmica je apsurdna i preterana", rekao je Reina za engleske medije.

Kao primer nepravde prema Urugvajcu, Reina je naveo podatak da je on zbog rasnih uvreda na račun Patrisa Evre, koje nijesu dokazane, dobio osam utakmica suspenzije, a da je Džon Teri za vrijeđanje Antona Ferdinanda dobio samo četiri.

"Mnogo je licemjerja. U Engleskoj postoje senzacionalistički mediji koji nekom događaju daju veću pažnju nego ostalim. Onaj sa dokazom sa Terijem dobio je kaznu od četiri utakmice, dok je Luis dobio osam. Mislim da bi pristup bio drugačiji da je u pitanju engleski fudbaler", poručio je Reina.

Suarez ima rok do petka da uloži žalbu na odluku FA Engleske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније