Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 04. 2013. 19:05   >>  19:18

NEZGODNO PITANJE

Skolari prekinuo konferenciju za medije

Luis Felipe Skolari, selektor Brazila, prekinuo je konferenciju za novinare poslije prijateljskog meča sa Čileom, jer ga je jedan novinar upitao da li će podnijeti ostavku ako ne osvoji Kup konfederacija.

 

Konferencija se bližila kraju, kada je novinar postavio nezgodno pitanje.

"Da li je ovo šala? Nemam komentar", rekao je Skolari, prije nego što je napustio salu.

Na početku konferencije, on je bio optimista pred predstojeće takmičenje.

"Možemo očekivati bolje uigranu ekipu. Prije samog takmičenja imaćemo dvije prijateljske utakmice. Za ovu utakmicu nijesmo imali vremena da se pripremimo, ali sam uvjeren da ćemo igrati sve bolje", dodao je Skolari.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније