Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 09. 2015. 15:31 >> 15:24

NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

De Hea potpisao novi četvrogodišnji ugovor

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je danas da je golman David de Hea potpisao novi ugovor sa "crvenim đavolima".

Kako se navodi, De Hea je potpisao četvorogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka na još nekoliko godina.

"Oduševljen sam što počinje moja nova era u Mančester juanjtedu. Oduvjek sam uživao da igram sa sjajnim saigračima pred našom fenomenalnom publikom. Mančester junajted je poseban klub i idealno mjesto za mene da nastavim s karijerom", rekao je De Hea.

Ovaj 24-godišnji golman je ovog ljeta trebalo da pređe u Real Madrid, uprave dva kluba su pregovarale o transferu posljednjeg dana prelaznog roka, ali je dogovor propao pošto nije na vrijeme poslata dokumentacija.

"Srećan sam što veoma teško i naporno ljeto ostaje iza mene. Slijedi mi naporan rad uz dosta koncentracije, kako bih pomogao mojim saigračima i klubu da budu što uspješniji", rekao je De Hea.

Trener Mančestera Luj van Gal, koji je na početku sezone ukazao povjerenje Argentincu Serhiju Romeru, rekao je da je oduševljen što De Hea ostaje u klubu.

"Oduševljen sam što je De Hea potpisao novi ugovor. On je jedan od najboljih golmana na svijetu. Radujem se što će biti dio tima u narednim godinama. De Hea je mnogo doprinio nama prethodne sezone, a u prethodne dvije je bio najbolji igrač Mančester junajteda", rekao je Van Gal.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније