Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 09. 2015. 17:53 >> 17:44

NESTA OCIJENIO

Milan je velika šansa za Mihajlovića

Bivši italijanski fudbaler i igrač Milana Alesandro Nesta rekao je danas da je njegov nekadašnji klub "velika šansa" za srpskog trenera Sinišu Mihajlovića.

Mihajlović je preuzeo Milan od Filipa Inzagija, ali nekadašnji selektor Srbije nije baš najbolje počeo novu sezonu u Seriji A. Milan je poslije šest odigranih kola na 11. mjestu na tabeli italijanskog šampionata, sa devet osvojenih bodova i učinkom od tri pobjede i tri poraza.

"Znao sam da će postati trener. I kao igrač je razmišljao kao trener. Milan je velika šansa za njega. Mnogo toga se promijenilo ove sezone, mislim da su temelji postavljeni. Uskoro će se Milan vratiti tamo gdje pripada", rekao je Nesta za italijanske medije.

Nesta je legenda Milana i smatra se jednim od najboljih odbrambenih igrača svih vremena.

On je karijeru počeo u Laciju, za prvi tim igrao je od 1993. do 2002. i osvojio sedam trofeja, a zatim je prešao u Milan. Za "roso-nere" nastupao je 10 godina, odigrao 326 utakmica, postigao 10 golova i osvojio 10 trofeja. U sezoni 2012-2013 igrao je za kanadski Montreal Impakt sa kojim je osvojio šampionsku titulu, a karijeru je završio u indijskom Čenajinu.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 78 utakmica i osvojio Evropsko prvenstvo 1996. i Svjetsko prvenstvo 2006.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније