Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 10. 2015. 11:06   >>  10:54

PELEGRINI ISKRENO

Možda nijesmo zaslužili da pobijedimo

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je danas da je njegova ekipa u utakmici Lige šampiona protiv Borusije iz Menhengladbaha imala sreće i da je "možda nezasluženo pobijedila".

"Imali smo malo sreće. Protiv Juventusa i Vest Hema smo nezasluženo poraženi, a sada smo možda nezasluženo pobijedili. Ali, pobijedili smo", rekao je Pelegrini za britanske medije.

Fudbaleri Mančester sitija zabilježili su prvu pobjedu u Ligi šampiona, pošto su sinoć kao gosti savladali Borusiju u Menhengladbahu sa 2:1, u drugom kolu Grupe D. Pobjedu engleskom klubu donio je Serhio Agero iz penala u 90. minutu.

Utakmicu je obilježio veliki broj prilika, uglavnom fudbalera njemačke ekipe, ali je golman Sitija Džo Hart bio odličan. On je prvom poluvremenu odbranio jedanaesterac koji je izveo Rafael.

"Džo je imao tri važne odbrane. Odbranio je penal i poslije toga je, takođe, bio sjajan. Njegovi nastupi su vrlo važni za nas", naveo je Pelegrini.

Siti će u narednom kolu Lige šampiona dočekati Sevilju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније