Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 10. 2015. 22:30 >> 22:27

GRIZMAN PROMAŠIO PENAL

Atletiko i Real podijelili plijen

Atletiko i Real su na "Kalderonu" odigrali neriješeno 1:1 u madridskom derbiju. "Jorgandžije" će više žaliti za pobjedom, pošto Grizman nije iskoristio jedanaesterac u prvom dijelu. Stefan Savić je meč odgledao sa klupe.

Real je perfektno otvorio meč, pošto je Benzema u 9. minutu savladao Oblaka. Asistent je bio Karvahal.

Međutim, puleni Rafaela Beniteza su potom neobjašnjivo stali. Atletiko je od tog trenutka preuzeo konce igre, Korea je dva puta pokušao, ali rezultat se nije mijenjao.

U 21. minutu Ramos je napravio dvije kardinalne greške.. Prvo je izgubio loptu, s zatim skrivio penal.

Grizman je preuzeo odgovornost, ali mu je Navas fenomenalno odbranio udarac sa bijele tačke.

Atletiko je bio bolji rival i u nastavku, ali se Real bez problema branio sve do 84. minutu. Tada je pogriješio Arbeloa, lopta je došla do Vieta koji vara Navasa 1:1.

Do kraja je Džekson Martinez imao dobru šansu, ali je ponovo Kejlor Navas bio na visini zadatka, pa je ostalo 1:1. Tako je Viljareal i pored poraza od Levantea ostao lider na tabeli, sa bodom prednosti u odnosu na Real i Barselonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније