Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

05. 10. 2015. 20:43 >> 20:39

SELEKTOR NA SLATKIM MUKAMA

Nikolić: Vjerujem da možemo do baraža

Reprezentativci Crne Gore odradili su drugi trening u sklopu priprema za kvalifkacione duele sa Austrijom i Slovačkom. "Sokolima“ su na večerašnjem treningu na Trening kampu nedostajala samo tri igrača – Marko Baša, Branislav Janković i Staniša Madnić, koji će u utorak odraditi prvi trening sa ostatkom selekcije.

Pola sata prije početka treninga sa predstavnicima medija razgovarao je Nemanja Nikolić koji je uvjeren da Austrija, iako se već kvalifikovala na završni turnir Evropskog prvenstva, neće imati popusta za naš tim.

"Nakon posljednje dvije pobjede, atmosfera u ekipi je dobra. Ti rezultati nam daju za pravo da se nadamo da možemo protiv Austrije i Rusije da napravimo rezultat koji nam omogućava baraž. Austrija je lider naše grupe, najbolja ekipa, najbolji fudbal je pokazala. Obzirom na to da znamo mentalitet igrača Austrije i njihov fond igrača, sumnjam da će imati popusta za nas. Njihovi igrači igraju u najkvalitetnijim klubovima Njemačke i mentalitet im ne dozvoljava da uđu opušteno u meč. Daju maksimum mogućnosti u svakom duelu. Pred našim navijačima moramo pokazati ko je domaćin, moramo pokazati kome je pobjeda više potrebna. Ovo je potpuno drugačija utakmica od one u Beču. Tada smo prvo poluvrijeme odigrali jako loše, što je Austrija znala da kazni. Očekujem da u ovom duelu iskoristimo svoje šanse, jer ih sigurno nećemo imati puno protiv Austrije. Austrija ima Alabu kao najveću zvijezdu, Arnautović nam je napravio dosta problema u prvom meču, ali njihova glavna karakteristika je to što igraju odlično kao kolektiv. Vidjeli ste i sami o kakvoj se ekipi radi, to najbolje govori broj osvojenih bodova, rekao je Nikolić.

Vezista Bate Borisova smatra da je veliki plus za naš tim to što većina igrača standardno igra u svojim klubovima.

"Veliki je plus za nas što skoro svi igrači igraju u svojim klubovima, što pojedini igraju jake evropske utakmice. To i kolektivu daje jačinu. Selektor je sada na slatkim mukama jer može da izabere igrače koji igraju više u svojim klubovima, koji igraju prave utakmice. Nadam se da će svako od nas odigrati dobro kao u klubovima i zbog toga očekujem i dobru partiju protiv Austrije", kaže vezista naše selekcije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније