Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina

08. 10. 2015. 23:03 >> 23:14

IAKO SU SE KVALIFIKOVALI

Koler: Austrija želi da pobijedi u Podgorici

Fudbalska reprezentacija Austrije želi da pobijedi u Podgorici bez obzira što obezbijedila plasman na šampionat, kazao je selektor Marsel Koler.

Crna Gora i Austrija odigraće sjutra u Podgorici utakmicu G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Koler je kazao da sezona skijanja još nije počela i da je fudbal u Austriji sigurno sport broj jedan još neko vrijeme.

"Ne oslanjamo se na to što smo se kvalifikovali. Želja da pobijedimo je velika kao na ranijim mečevima. Za Crnu Goru još nije sve izgubljeno, smartam da još ima šansi", kazao je Koler.

Kapiten Kristijan Fuks kazao je da se austrijska selekcija nije opustila i da je koncentrisana na utakmicu.

"Dobro smo se spremili za Crnu Goru, koja je jaka, posebno u napadu", kazao je Fuks.

Reprezentativac Austrije i fudbaler Štutgarta Florijan Klajn kazao je da očekuje težak meč. Kao i njegov selektor, i on je poručio da žele da pobijede u Podgorici.

Selektor naše reprezentacije Branko Brnović kazao je na današnjoj konferenciji za medije da je ekipa potpuno spremna za mečeve odluke. Saopštio je da Stevan Jovetić skoro sigurno neće igrati, dok je nastup Marka Baše pod velikim znakom pitanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније