Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 10. 2015. 11:08 >> 13:09

NORMALNI KLOP

Titula u roku od četiri godine

Novi trener Liverpula Jirgen Klop obećao je danas da će u roku od četiri godine donijeti titulu na Enfild i kazao da će u slučaju neuspjeha sljedeći posao možda morati da traži u Švajcarskoj.

"Sinoć smo potpisali ugovor, a jutros sam se probudio kao trener Liverpula. Molim vas, dajte nam vremena da radimo, ali kada budem sjedio ovdje za četiri godine, možda ćemo imati titulu. A ako ne, onda ću možda sljedeću osvojiti u Švajcarskoj", rekao je 48-godišnji Njemac.

Harizmatični trener nije želio da otkriva nikakve detalje svog plana.

"Nijedan od velikih trenera u prošlosti nije sjedio ovdje i od prvog dana govorio 'osvojićemo ovu ili onu titulu'. Kada sam odlazio iz Dortmunda rekao sam da nije važno šta neko misli kada dolazite. Važno je šta se misli pri odlasku. Mislim da je odlazak poseban dan", rekao je Klop.

Iako je poznat po svojim neobičnim izjavama, sada je rekao da ga ne zanimaju mediji, već da želi da se koncentriše na rad sa igračima.

"Nije mi stalo do ovolikog publiciteta – želim da radim sa igračima. Ja sam fudbalski trener", rekao je Klop.

Novinari su pitali trenera da opiše sebe i podsjetili su ga na čuveni komentar Žozea Murinja, koji je sebe opisao kao Posebnog (Special One).

"Ne želim da opisujem sebe. Da li bilo ko u ovoj sobi misli da mogu da činim čuda? Ne? Onda me pustite da radim. Ja sam potpuno normalan tip. Dolazim iz Švarcvalda. Moja majka gleda ovo kod kuće na televiziji. Ne razumije ni riječ, ali je jako ponosna. Ja sam Normalni (Normal One) ako baš hoćete opis. Bio sam vrlo, vrlo prosječan igrač", rekao je Klop.

Njegova prva utakmica biće protiv Totenhema u gostima.

Osim Dortmunda, njemački stručnjak tokom karijere vodio je i Majnc.

Sa Borusijom ima osvojene dvije uzastopne titule prvaka Njemačke – 2011. i 2012, dok je 2013. vodio klub do finala Lige šampiona u kojem je izgubio od Bajerna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније