Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 10. 2015. 23:22 >> 23:40
5

RAZOČARAN

Brnović: Nijesmo zaslužili da izgubimo

Selektor Crne Gore Branko Brnović je istakao da njegov tim nije zaslužio poraz od Austrije. "Hrabri sokoli" su izgubili sve šanse da izbore baraž za Evropsko prvenstvo.

"Odigrali dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. U drugom dijelu stigao nas je umor,a ja sam zakasnio da zamijenim Boljevića. Moram reći da smo u nekoliko navrata smušeno reagovali. Oni su fizički jača ekipa od nas. Posebno mi je žao mi je zbog Mandića, koji je mogao da riješi meč. Ali, sve u svemu, nijesmo zaslužili da izgubimo", rekao je Brnović.

On i kapiten Vučinić su isključeni u finišu, a Brnović nije htio mnogo da priča o suđenju Orsata...

"Ne bih o suđenju, mi smo mala reprezentacija, ja sam nervozno reagovao, ali sve se rušilo u trenutku...

Crna Gora na kraju nije uspjela da nadoknadi izostanak Marka Baše i Stevana Jovetića...

"Mnogo su nam falili Baša i Jovetića, odbrana je drugačija sa Markom, a Stevan bi znao kako da stane na loptu u odsutnim trenucima", ocijenio je Brnović.

Selektor je istakao da su ključni mečevi u kvalifikacijama bili protiv Švedske i Rusije kod kuće. On je poručio da će Crna Gora dati sve od sebe da u Moskvi časno završi kvalifikacije...

"Ključni mečevi su bili protiv Švedske i Rusije, a u Lihtehštajnu nemam šta da zamjerima momcima, jednostavno lopta nije htjela u gol.  U Beču smo odigrali loše, u ostalim mečevima smo dali maksimum. Kada smo igrali dobro,  nijesmo imali sreće. Treba da dignemo glavu i da pokušamo u Moskvi da zabilježimo pozitivan rezultat", poručio je Brnović.

Brnović je rekao da će nakon meča sa Rusijom vidjeti šta i kako dalje...

"Meni ističe ugovor, ali uopšte ne razmišljam o statusu. Razmišljam samo o Rusiji, moramo da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat. Što se tiče dalje, ne znam... Volio bih da umjesto mene dođe neko ko će povesti ekipu na neko Evropsko ili Svjetsko prvenstvo. Maksimalno profesionalno ću odraditi do kraja, vidjećemo šta će se desiti",  zaključio je Brnović.

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније