Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 10. 2015. 23:51 >> 23:52
1

SELEKTOR AUSTRIJE

"U nastavku zasluženo pobijedili"

Selektor Austrije Marsel Koler kazao je, nakon meča, da je njegov tim podbacio u prvom poluvremenu, ali i opravdao ulogu favorita u nastavku.

"U prvom poluvremenu smo bili loši, pravili smo veliki broj grešaka. Što se tiče odbrane bila je slaba, kao i naš napad. Nakon prvog poluvremena pitao sam naše igrače da li žele da nastave tako loše da igraju. Nijesmo uopšte bili koncentrisani, više smo se zabavljali na terenu u prvom dijelu. Ipak, stvari su došle na svoje u drugom dijelu, uspjeli smo da se vratimo dva puta u igru, a na kraju ostanemo koncentrisani i dođemo do trijumfa", kazao je Koler.

On je istakao da je ponosan što je Austrija ubjedljivo prva u grupi, sa čak 25 bodova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније