Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 04. 2013. 23:43   >>  23:48

PREMIJER LIGA

Debakl Di Kanija u Birmingemu

Aston Vila deklasirala je večeras Sanderlend sa čak 6:1, i na taj način zatvorila 33. kolo Premijer lige.

Navijači Aston Vile mogli su da uživaju u najboljoj partiji njihovih ljubimaca ove sezone, a junak meča bio je Kristijan Benteke, koji je postigao het-trik.

Mrežu gostiju načeo je Ron Vlar u 31. minutu, ali  Deni Rouz izjednačio samo minut kasnije. Sedam minuta pred kraj poluvremena, prednost domaćinima vratio je Vajman.

U drugom poluvremenu, Vila je potvrdila dominaciju sa četiri postignuta gola. Benteke je preuzeo glavnu ulogu, postigao je tri gola: u 55., 60. i 72. minutu.

Sanderlend je od dolaska Paola di Kanija zaigrao kao preporođen, ostvarivši dvije vezane pobjede, ali su u Birmingemu bili potpuno nemoćni.

Loše izdanje "crnih mačaka" upotpunio je Sesenjoj oštrim prekršajem zbog čega je isključen u 70. minutu, a više nego ubjedljiv trijumf Aston Vile ovjerio je Agbonlahor u samom finišu.

Nakon trijumfa, Vila ima 37 bodova, koliko imaju i Njukastl i Sanderlend, a sva tri tima će se boriti za opstanak u Premijeršipu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније