Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2013. 13:25 >> 13:25

PEH ZA KLOPA

Finale bez Gecea?

Vezista Borusije Dortmund Mario Gece mogao bi da propusti finale Lige šampiona zbog povrede butnog mišića u meču sa Real Madridom.

Talentovani igrač morao je napusti teren "Sanjaga Bernabeua" nakon 15-ak minuta igre, a finale na "Vembliju" odigraće se za 25 dana, što je, prema prvim informacijama, malo vremena za totalni oporavak Gecea.

Medicinski tim Borusije procijenio je da će Gece pauzirati dvije do tri nedjelje, ali mora se uzeti u obzir da će Njemac trebati i neko vrijeme da se vrati u formu pred finalni meč, jer će ga Klop vjerovatno odmarati u utakmicama Bundes lige, gdje je već poznato da će Bajern završiti na na prvom mjestu.

Prva zamjena Geceu je Kevin Groskrojc, koji je i ušao umjesto njega u revanšu protiv Madriđana. Groskrojc, koji je defanzivniji igrač od Gecea, vjerovatno bi se isplatio u kidanju igre Bajerna, protiv kojeg će vjerovatno igrati u finalu, posebno kada su u pitanju prodori Riberija i Robena po bočniom stranama. U tom slučaju, Rojs bi preuzeu ulogu veznog iza špiceva.

Osim Gecea, sinoć se povrijedio i Sven Bender, čija je povreda nešto teže prirode.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније