Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 11. 2015. 14:47 >> 14:33

BENITES NAJAVIO

Benzema u timu za "El klasiko"

Trener Real Madrida Rafael Benites rekao je danas da će fudbaler Karim Benzema biti u ekipi za predstojeći "El klasiko" sa Barselonom i dodao da nije u sukobu sa iskusnim igračima svog kluba.

Benzema nije u timu od prošlog mjeseca, zbog povrede tetive koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Francuske.

Takođe, Benzema je u centru pažnje i zbog ucjenjivanja saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene ukradenim intimnim video snimkom. Benzema je u sklopu istrage jednu noć proveo u zatvoru.

"Benzema je u ekipi, trenirao je dobro, igrao je dobro. Izvešćemo najjači tim jer igramo protiv Barselone. To će biti tek drugi put da imamo sve igrače na raspolaganju. Svi su tu i velika je konkurencija", rekao je Benites, prenijeli su britanski mediji.

Benites je negirao da se ne slaže sa iskunijim igračima i rekao da je priča o sukobu sa Marselom, Serhijom Ramosom i Kristijanom Ronaldom o stilu igre "potpuno lažna".

"Barselona stalno mijenja (stil igre) u zavisnosti ko im je protivnik. Real je tim koji mora da napada, koji mora da postiže golove i to ćemo i da radimo", rekao je Benites.

Veliki derbi Reala i Barselone, 171. "El klasiko", igraće se u subotu od 18 sati i 15 minuta na Santjago Bernabeu u Madridu. Aktuelni šampion Barselona na prvom mjestu na tabeli ima tri boda prednosti nad Realom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније