Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta

25. 11. 2015. 16:44 >> 16:33

MURINJO I KOŠTA

"Bilo poljubaca i zagrljaja"

Trener Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je sa Dijegom Koštom razmijenio zagrljaje i poljupce poslije svađe tokom meča sinoćnjeg sa Makabijem u Ligi šampiona.

Prije kraja prvog poluvremena došlo je do verbalnog sukoba između Košte i Murinja.

Murinjo je bio nezadovoljan kretanjem Koste tokom prvog poluvremena utakmice koja se završila pobjedom engleske ekipe 4:0. Španski napadač je ipak odigrao cijelu utakmicu.

Portugalac je kazao da je Košta bio ljut jer je pomislio da će biti zamijenjen, pošto je vidio Reamija kako se zagrijava pored terena. Došlo je do sukoba, ali je Murinjo kazao kako je sada sve u redu.

"Bio sam razočaran i reagovao sam, a reagovao je i on. Na poluvremenu je u svlačionici bilo nekoliko poljubaca i zagrljaja", rekao je Murinjo, a prenio Bi-bi-si.

Čelsi je poslije ove pobjede došao na diobu prvog mjesta Grupe G sa Portom, pošto oba tima imaju po 10 bodova. Ove dvije ekipe se sastaju u posljednjem meču grupe, 9. decembra i bod će biti dovoljan oboma da prođu dalje.

Murinjo je potvrdio da je Džon Teri povrijeđen i da je njegov nastup protiv Totenhema u nedelju neizvjestan, a za to je okrivio loš teren. Murinjo je čak popravljao teren stadiona u Haifi, na kojem je Makabi sinoć ugostio Čelsi.

Napustio je trenererski prostor ispred klupe u kome smije da se kreće, ušao je u teren i popravio dio terena koji je bio izrovaren.

"U prvom poluvremenu nas je teren zaustavio da igramo još bolje. Teren je bio loš i opasan. To što je Džon izašao pri našem vođstvu 1:0 dovoljno govori o tome da ima problem. Naša ljekarska služba je stvarno dobra. Džon je poseban momak, sa izrazitom željom da igra, ali ne vjerujem baš da će moći da nastupi protiv Spursa", rekao je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније