Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

26. 11. 2015. 15:21   >>  15:08

NASTAVLJEN LOŠ NIZ

Uprava Rome postavila ultimatum Garsiji

Uprava Fudbalskog kluba Roma postavila je ultimatum od četiri utakmice treneru Rudiju Garsiji poslije ubjedljivog poraza njegove ekipe od Barselone (1:6) u Ligi šampiona, prenijeli su danas italijanski mediji.

Kako se navodi, ukoliko Garsija planira da zadrži svoj posao, Roma mora u naredne četiri utakmice da pobijedi Atalantu, Torino, BATE Borisov i Napoli.

Roma je pod vođstvom Garsije u evropskim takmičenjima protiv Barselone nastavila loš niz od samo dvije pobede u 11 utakmica.

Rimske novine "Republika" navode da i sportskom direktoru Valteru Sabatiniju prijeti otkaz u slučaju neuspjeha na naredne četiri utakmice.

Italijanski "Korijere delo sport" (Corriere dello Sport) da su eventualni mogući zamjenici Garsije na klupi Rome Fabio Kapelo, Lučijano Spaleti i Valter Macari.

Roma u italijanskoj Seriji A zauzima četvrto mjesto sa 27 bodova, tri manje od lidera Intera, dok je u Ligi šampiona u Grupi E sa pet bodova na diobi drugog mjesta sa Bajerom iz Leverkuzna.

Za plasman u osminu finala italijanskoj ekipi potrebna je pobjeda nad BATE-om u posljednjem kolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније