Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 11. 2015. 22:50 >> 22:36

L'EKIP TVRDI

Benzema bez poziva za EP?

Ako je vjerovati prestižnom francuskom listu "L'Ekip", napadač Real Madrida Karim Benzema najvjerovatnije neće igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj naredne godine.

Benzema je trebao da predvodi napad francuske reprezentacijena šampionatu Evrope u domovini, ali izgleda da neće biti ni među fudbalerima koje će pozvati selektor "trikolora" Didije Dešamp.

Razlog je poznat, Benzema je ucjenjivao Valbuenu pornografskim snimkom, tražio je novac od njega, a omaleni fudbaler Liona i reprezentacije Francuske je rekao da je veoma razočaran postupkom svog reprezentativnog kolege.

"L'Ekip" piše da je moralna obaveza selektora da iz reprezentacije izbaci Karima Benzemu jer atmosfera u ekipi i u javnosti ne bi bila na željenom nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније