Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 11. 2015. 18:20   >>  18:07

PREMIJER LIGA

Siti slavio poslije dva kola, privremeno prvi

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas Sautempton sa 3:1 u 14. kolu Premijer lige i tako se bar privremeno vratili na prvo mjesto tabele.

"Građani" sada imaju bod više od Lestera i dva boda više od Mančester junajteda, koji kasnije danas igraju derbi ovog kola. Siti je slavio poslije dvije utakmice bez trijumfa, a treći gol danas je postigao reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov.

Najuzbudljivija je u popodnevnim mečevima bila je utakmica Evertona protiv Bornmuta. Everton je prvo izgubio vođstvo od 2:0, ali je poveo u 95, da bi Bornmut izjednačio u 98. minutu.

Njukasl je izgubio 5:1 u gostima protiv Kristal Palasa i došao na pretposljednje, 19. mjesto.

Poraz je pretrpjela i Aston Vila, dok je Sanderlend pobijedio Stouk 2:0 i pobjegao iz zone ispadanja.

Everton je neriješenim rezultatom protiv Bornmuta došao na sedmo mjesto s 21 bodom, jednim manje od Kristal Palasa, koji je svojom sedmom pobjedom u sezoni došao na šesto mjesto.

Vest Hem ima takođe 21 bod, ali tek sjutra igra protiv Vest Bromviča.

Votford je poslije dva poraza pobijedio Aston Vilu 3:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније