Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 11. 2015. 18:37 >> 18:27

PRIMERA

Barsin trio ubitačan protiv Sosijedada

Fudbaleri Barselone pobijedili su danas na svom terenu Real Sosijedad sa 4:0, u utakmici 13. kola španskog prvenstva i ostvarili šestu uzastopnu pobjedu u ligi.

Evropski prvak poveo je u 22. minutu golom Nejmara, na asistenciju Danija Alveša, a isti igrač je u 41. minutu asistirao Luisu Suaresu kod drugog gola.

Nejmar je u 53. minutu postigao treći gol za domaće, a konačan rezultat postavio je Lionel Mesi u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Nejmar je prvi na listi strijelaca u Primeri sa 14 golova, a iza njega, dva manje postigao je Suares.

Barselona je ostvarila 11. pobjedu u prvenstvu i ima 33 boda, sedam više, ali i utakmicu više od drugoplasiranog Atletiko Madrida, dok Real Madrid ima takođe utakmicu manje od lidera na tabeli, ali i devet bodova manje.

Real Sosijedad je pretrpio treći poraz u posljednje četiri utakmice i zauzima 14. mjesto sa 12 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније