Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 11. 2015. 19:35 >> 21:32

NASTAVIO NIZ POGODAKA

Vardi novi rekorder Premijer lige

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi rekao je da je srećan zbog rekorda u Premijer ligi i da je neriješen rezultat u večerašnjoj utakmici protiv Mančester junajteda najpravedniji.

Lester i Mančester junajted su večeras odigrali neriješeno 1:1, a Vardi je postigao prvi gol na utakmici i postao rekorder Premijer lige pošto je u 11 uzastopnih utakmica postigao golove.

"Oduševljen sam što sam postigao gol, ali razočaravajuć je način na koji smo primili pogodak, jer smo mogli da osvojimo sva tri boda. Ali, moglo je da bude i drugačije pa mislim da je remi pravedan rezultat. Osvojili smo bod protiv veoma dobre ekipe", rekao je Vardi poslije utakmice, prenio je BBC.

On je rekao da nije razmišljao o rekordu.

"Razmišljao sam samo o svakoj narednoj utakmici, a ne o rekordu, pošto bi to uticalo na moje nastupe, ali i nastupe ekipe, a to je posljednje što sam želio. O tome mogu da razmišljam kod kuće, ali kad zakoračim na teren trebalo bi da sam koncentrisan samo na fudbal. To sam i radio, a tako ću i nastaviti. Radujem se narednoj utakmici protiv Svonsija", rekao je 28-godišnji napadač.

Nijedan fudbaler u istoriji Lestera nije postigao 14 golova u jednoj sezoni u Premijer ligi, a Vardi je to učinio u prvih 14 kola i ima još 24 utakmice da uveća taj rekord.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније