Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 12. 2015. 17:49   >>  17:35

NASLIJEDIO MANDORLINIJA

Del Neri novi trener Verone

Fudbalski klub Verona saopštio je danas da je novi trener tog kluba Luiđi Del Neri.

Del Neri će na klupi zamijeniti Andreu Mandorlinija, koji je juče dobio otkaz, pošto Verona, poslije 14 odigranih kola u Seriji A, nema niti jednu pobjedu i posljednja je na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.

Novi trener Verone u karijeri je, između ostalog, vodio i Đenovu, Juventus, Sampdoriju, Atalantu, Kjevo, Romu i Empoli.

Sada već bivši trener Verone, Andrea Mandorlini je klub preuzeo prije pet godina i doveo ga u Seriju A iz trećeg ranga takmičenja.

To je bila šesta smjena u Seriji A ove sezone, nakon što je Karpi otpustio, a potom i ponovo angažovao Fabricija Kastorija, dok su trenere promijenili još Bolonja, Palermo i Sampdorija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније