Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 05. 2013. 19:45 >> 19:45

PREMIJER LIGA

Benitez i Van Persi najbolji u aprilu

Menadžer Čelsija Rafael Benitez proglašen je za najboljeg stratega Premijer lige u aprilu, dok je napadač Junajteda Robin van Persi dobio nagradu za igrača mjeseca.

Pod Rafinim rukovodstvom, "plavci" su u četiri prvenstvena nastupa ostvarili tri pobjede i uz samo jedan poraz uspjeli da se probiju na treće mjesto tabele.

Čelsi je savladao Sanderlend sa 2:1, Fulam u gostima sa 3:0, odigrao 2:2 sa Liverpulom  na "Enfildu“, a mjesec završio pobjedom od 2:0 protiv Svonsija.

Interesantno, u 42 meča na klupi "plavaca", Rafa Benitez ima nešto slabiji učinak od prethodnika, Roberta di Matea.

Ven Persi je u aprilu postigao šest golova na pet utakmica, uključujući i het-trik u pobjedi protiv Aston Vile koja je Junajtedu donijela 20. titulu prvaka.

Holanđanin je bio strijelac i na Emiratima protiv bivšeg kluba, a trenutno je prvi strijelac lige sa 25 golova i vjerovatno će ostati na tom mjestu do kraja jer je drugoplasirani Luis Suares (23) suspendovan do kraja prvenstva.

Zanimljivo je da Van Persi ipak nije dobio nagradu za igrača godine koja je pripala Garetu Bejlu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније