Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 05. 2013. 22:12 >> 22:12

2. CFL

Dečić na korak od elite

Lider Druge lige Dečić savladao je pred svojim navijačima Jezero sa 1:0 u 28. kolu ovog takmičenja i stigao na bod od povratka u prvoligaški rang.

Tim iz Tuzi je ovom pobjedom sačuvao 12 bodova prednosti u odnosu na Bokelj, koji je istovjetnim rezultatom (1:0) savladao Igalo u Kotoru, a oba tima će do kraja sezone odigrati još četiri utakmice uključujući i međusobni duel u Tuzima u pretposljednjem kolu.

Na trećem mjestu učvrstilo se Zabjelo, koje je u direktnoj borbi za baraž u gostima savladalo Bratstvo sa 2:1 i tako steklo šest bodova prednosti u odnosu na tim iz Ljajkovića, jedinog rivala koji se može umješati u borbu za baraž.

Berane je pred svojim navijačima podijelilo bodove sa Arsenalom (2:2) čime su oba tima napravila mali korak naprijed u borbi za opstanak, dok je Iskra pobjedom na svom terenu nad Ibrom od 3:2 najavila da i dalje vjeruje u opstanak u drugoligaškom društvu. Tim iz Danilovgrada je tako smanjio zaostatak za Zorom, koja je u ovom kolu bila slobodna, na šest bodova.

Rezultati:

Berane - Arsenal 2:2

Iskra - Ibar 3:2

Dečić - Jezero 1:0

Bokelj - Igalo 1:0

Bratstvo - Zabjelo 1:2

Zora je bila slobodna.

(sajt FSCG)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније