Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 05. 2013. 23:29 >> 23:29

PRIMERA

Mesi ponovo spašavao Barsu

Toliko puta viđen film ove godine, ponovo je repriziran na Nou Kampu večeras - Barselona je igrala slabo, gubila od Betisa na poluvremenu sa 2:1, a onda je na pola sata do kraja meča u igru ušao Leo Mesi i osmijeh se vratio na lica navijača. Genijalni Argentinac je postigao dva gola do kraja i "Blaugrana" je slavil sa 4:2.

Prvo poluvrijeme na 'Nou Kampu' donijelo je glavobolju za domaće navijače.

Gosti su preko Pabona već u drugom minutu meča poveli, Sančez je na asistenciju Inijeste sedam minuta kasnije izjednačio, ali je Betis u samom finišu prvog dijela igre ponovo došao u vođstvo. Strijelac je bio Ruben Perez koji je iskoristio asistenciju Igiebora.

David Vilja je u 56. minutu, vratio stvari u egal, a u narednom minutu je u igru ušao Leo Mesi. Koliko je značajan za svoju ekipu, Argentinac je pokazao  već u 60 minutu kada je iz slobodnog udarca doveo svoj tim u vođstvo.

Mesi je svojim drugim golom u 71. minutu postavio konačnih 4:2, pošto je je iskoristio dobru akciju Sančeza i lagano poslao loptu u mrežu Betisa.

Fudbaleri Sevilje ne odriču se učešća u Ligi Evrope naredne sezone. Domaći fudbaleri su sve riješili za samo 12 minuta igre u prvom poluvremenu. U periodu od 11. do 23. minuta Kapdevila autogolom, Koke i Negredo učinili su da Sevilja dođe do nedostižnih 3:0, pa je sve ostalo bilo rutinsko odrađivanje posla.

Saragosa je ubjedljivo savladala Rajo Valjekano 3:0 i tako ostala u trci za opstankom u najjačem društvu. Ovim trijumfom ekipa sa "La Romarede" pobjegla je iz zone ispadanja.

Heroj domaćih bio je dvostruki strijelac Aponjo, a u strijelce se upisao i Rodni.

Majorka nije uspjela da savlada Levante i osvoji važne bodove u borbi za opstanak, pa je najverovatnije čeka put u niži rang.

Domaćin je poveo u sedmom minutu preko Tomera Hemeda, a izjednačio je Robert Akvafreska u 42. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније