Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2013. 19:31 >> 19:31

NAŠLI ZAMJENU

Gomez umjesto Kavanija?

Odlazak Edinsona Kavnija iz Napolija sve je izvjesniji, a prema pisanju italijanskih medija, njega bi trebao da zamijeni napadač minhenskog Bajerna Mario Gomez.

Male su šanse da Urugvajac i ovog ljeta ne napusti Napulj. Nekoliko godina on je među najtraženijim špicevima u evropi, za koga su interesovanje pokazali skoro svi bogati klubovi, najviše Real madrid, PSŽ i Mančester Siti.

"Gazzetta dello Sport" je objavila da je prelazak Gomeza na "San Paolo" već gotova stvar, i da se čeka samo da Kavani odluči čiji ponudu će da prihvati.

Takođe, list navodi da trenera Valter Macari već duže vrijeme prati naturalizovanog Njemca i da je već bilo razgovora između dva kluba.

Popularni 'El Matador' odigrao je još jednu fantastičnu sezonu, na 31 meč u Seriji A postigao je 26 golova.

S druge stane, Gomez nema mjesto u prvoj postavi Bavaraca, ali je i pored toga uspio da zadrži golgetersku formu koja ga krasi posljednjih godina.

Na 29 mečeva u Bundesligi ove sezone napadač bajerna postigao je 17 golova, od čega devet na posljednjih jedanaest utakmica, čime je potvrdio konstantnu golgetersku formu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније