Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2013. 20:23 >> 20:24

NEZADOVOLJAN ODNOSOM

Barselona ostaje bez Pujola?

Kapiten Barselone Karles Pujol blizu je odluke da napusti svoj matični klub, prenose mediji na Pirinejima.

Pujol je, od maja 2012., poslije atroskopije koljena, nekoliko puta je zaradio povrede zbog kojih je duže odsustovao.
Samo u posljednjih godinu dana pet puta je odsustvovao sa terena.

Dugogodišnji kpiten Katalonaca produžio je ugovor do 2016. ali to ne znači ništa, ako bude želio da napusti klub teško je vjerovati da će mu klub praviti smetnje.

Kako navode mediji, glavni uzrok njegovog nezadovoljsta je nerazumijevanje s tehničkim osobljem oko njegovih povreda, a posebno ističu stavljanje na klupu u prvom meču sa Milanom u Ligi šampiona.

On je od tada veoma zatvoren, ne daje izjave medijima, a iz svlačionice je procurjelo da je mnogo zatvoreniji i ozbiljniji nego ranije.

Pujol je u Barseloni od svoje 17. godine, a za 18 godina je osvojio sve što se može u fudbalu osvojiti, tako da je teško vjerovati da bi simbol Barselone mogao da napusti "Kamp Nou".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније