Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2013. 23:26 >> 23:29

SERIA A

Kjevo iznenadio "vučicu"

U prvom meču 36. kola Serije A fudbaleri Kjeva priredili su iznenađenje protiv Rome na „Olimpiku“ 0:1, i tako ugrozili šanse Rimljana da se plasiraju u Evropu.

Gosti su do pobjede došli u 90. Minutu golom Teroa. Nakon sprinta Dramea po lijevoj strani, Tero je ispratio akciju i sa pet metara na dočekao oštar centaršut i zakucao loptu u mrežu.

Poslije serije dobrih rezultata Rimljana, ovaj neočekivan poraz mogao bi da utiče na njihove evropske ambicije naredne sezone.

Roma je ostala na 5. mjestu Serije A sa 58 bodova, sa samo jednim bodom ispred Udinezea, ali i utakmicom više.

Druga šansa za evropsko takmičenje Romi je Kup Italije, pošto će se u finalu 26. maja sastati sa gradskim rivalom Lacijom u borbi za trofej.

Kjevo sa osvojena tri boda sada imaju 43, i nalazi se na 12. poziciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније