Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2013. 11:09 >> 12:08

MANČESTER JUNAJTED

Potvrđeno - Ser Aleks završava karijeru!

Mančester Junajted je potvrdio spekulacije, Ser Aleks Ferguson povlači se na kraju tekuće sezone, ali ostaje u Junajtedu kao direktor i ambasador kluba.

Predstojeći vikend biće tužan za navijače Mančester junajteda i pored činjenice da će u nedelju zvanično proslaviti osvajanje 20. titule prvaka i prišivanje druge zvjezdice.

Kako je juče najavo britanski Telegraf, Ser Aleks Ferguson je odličio da završi karijeru.

Na zvaničnom sajtu kluba ova informacija je i potvrđena, saopštenjem u kome se javnosti obraća i sam Aleks Ferguson.

Iako je do prije samo par dana Ferguson pričao o narednih 10 godina Junajteda u kojima planira nove uspjehe. Fergi je tad tvrdio da je Junajted na početku jednog sjajnog perioda i da željno iščekuje naredne sezone.

Ipak, odlučio je da klub napusti u trenutku kada ga je ponovo digao na noge.

Izvršni direktor kluba Dejvid Gil otkriva detalje o kojim se dugo razmišljalo.

„Svjesni smo bili već neko vrijeme da će neminovno doći dan kada će morati da se povuče, te smo u proteklom periodu aktivno radili na pripremama, trudili da se postaramo da klub, igrački kadar i situacija u ekipi bude na vrhunskom nivou kada donesemo konačnu odluku.“

„Aleksova vizija, energija i sposobnost su izgradili ovaj tim, ovaj klub i na terenu i van njega. Njegov nasljednik može da računa na to da će pred sobom imati vrhunsku ekipu.“, rekao je Dejvid Gil uz još jedno 'hvala' iskusnom stručnjaku.

„Ono što je on uradio za ovaj klub i za fudbal uopšte nikada neće biti zaboravljeno. Rad sa Aleksom je bilo najveće iskustvo u mom životu, počastvovan sam što jednog takvog čovjeka mogu da nazovem svojim prijateljem.“, rekao je Gil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније