Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2013. 12:48 >> 12:48

REKORDAN UGOVOR

Arsenal i "Puma" dogovorili saradnju

Londonski Arsenal potpisaće petogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona funti sa proizvođačem sportske opreme "Pumom", što je rekord na ostrvu kada je u pitanju ovakva vrsta ugovora.

Ugovor sa "Pumom"  je najunosniji ugovor ikada u Velikoj britaniji kada je riječ o partnerstvu sa nekom od kompanija proizvođača sportske opreme.

Prema pisanju britanskog lista "Miror", kompanija je već unaprijed uplatitla dio novca, tako da će "Tobdžije" imati veći budžet tokom ljetnjeg prelaznok roka. Navijači se nadaju da će novac otići na pojačanja, kako bi klub opet mogao da se bori za trofeje.

Jedna od teorija je da novi ugovor znači i povratak Fabregasa na "Emirejts", pošto je Španac jedan od vodećih promotera brenda "Puma".

"Tobdžije" će opremu poznatog brenda iz Njemačke nositi od sezone 2013/14, kada je i kraj 20-godišnje saradnje Arsenala sa "Najkijem". Posljednji sedmogodišnji ugovor vrijedan je 55 miliona.

Do sada je najpovoljniji ugovor imao Liverpul, koji je od kompanije “Warrior” godišnje dobijao 25 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније