Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2013. 13:59 >> 13:59

RAZGOVARAĆE

Dela Vale: Bih da Jovetić ostane

Vlasnik i predsjednik Fiorentine Andrea dela Vale najavio je da će za 10 dana čelnici kluba razgovorati sa najboljim igračem Stevanom Jovetićem o nastavku saradnje.

"Jovetić? Pričaćemo s njim za 10 dana. Pričali smo s njim pred početak sezone, a pričaćemo i kada se sezona završi. Nadam se da će ostati u Firenci", kazao je Dela Vale madijima.

Crnogorski reprezentativac prošlog ljeta je bio na meti Juventusa, a sada se najviše dovodi u vezu sa londonskim Arsenalom.

"Nema smisla da sada donosimo odluke o eventualnom transferu. Ono što mogu da kažem je da u drugim klubovima sigurno može da se bori za Skudeto, ali ovakva atmosfera i navijači kao u Firenci nigde ne postoje", dodao je čelnik "Viole".

Jovetić je za Fireontinu ove sezone odigrao 28 utakmica i postigao 12 golova u Seriji A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније