Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2013. 15:52 >> 15:57

ODBACUJU OPTUŽBE

FK Lovćen: Mi smo čisti

Fudbalski klub Lovćen negirao je danas optužbe o sumnjivim rezultatima tog kluba u Telekom prvoj ligi, navodeći da je neetički optuživati bilo koga bez adekvatnih dokaza, a posebno su istakli prošlonedjeljnu pobjedu Lovćena nad Čelikom u Nikšiću.

"Riječ je o našoj najtežoj ovosezonskoj pobjedi. Tome u prilog govori povreda glave golmana Miloša Dragojevića, koji je završio u bolnici, pokidani ligament Luke Vušurovića i još nekoliko naših igrača, koji su uprkos povredama zadobijenim na utakmici do kraja ostalo na terenu", piše u saopštenju Radne grupe tog kluba.

Radna Grupa podsjeća da je zabrinutost za najstariji cnogorski klub izostala kada je Lovćen u finišu jesenje polusezone umalo istupio iz lige.

"Pitamo se zbog čega nijednom nije ukazano na situacije iz proljećne polusezone u kojima smo drastično oštećeni", navodi se u saopštenju.

Radna grupa apelovala je na domaću javnost da se uzdrži od neosnovanih komentara i najavila da će svi ciljevi Lovćena biti ostvareni isključivo u domenu sportskog nadmetanja.

"Apelujemo na domaću javnost da se u finišu takmičenja uzdrži od iznošenja paušalnih i neutemeljenih informacija, koje utiču, kako na ugled FK Lovćen, tako i na renome naših prvotimaca, koji su svaki bod osvojili isključivo svojim trudom i požrtvovanjem", navodi se u saopštenju.

Radna grupa za konsolidaciju FK Lovćen, na čijem čelu se nalazi gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović, formirana je u decembru 2012. godine sa ciljem da pomogne klubu kako bi se prevazišla rezultatska i finansijska kriza.

Lovćen, četiri kola prije kraja takmičenja u Telekom Prvoj ligi, zauzima pretposljednju, 11. poziciju na tabeli sa 28 osvojenih bodova.
(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније