Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 05. 2013. 12:37   >>  12:37

IZJEDNAČIO REKORD

Hart ponovo najbolji golman

Golman Mančester Sitija Džo Hart proglašen je za naboljeg golmana Premijer lige treći put za redom, čime je izjednačio rekord golmana Liverpula Pepea Rejne.

Nagrada "Golden gloves" (Zlatne rukavice) dodjeljuje se golmanu koji je najviše puta u sezoni sačuvao svoju mrežu.

Siti je u utorak savladao  VBA 1:0, što je 17. ovosezonska utakmica u kojoj se Hartova mreža nije zatresla. Golman "građana" našao se ispred Čelzijevog Petra Čeha, koji nije uspio da ostane nesavladan u jučerašnjem duelu sa Totenhemom i tako osigurao nagradu engleskom reprezetativnom golmanu.

U dosadašnjih 36 kola, "Plavci" iz Mančestera su primili 31 gol, sa prosjekom od 0.86 po utakmici.

Ekipa Roberta Manćinija ima da odigra još dvije utakmice engleskog šampionata, protiv Redinga i Noriča, u kojima će Hart imati priliku da popravi rekord od 18 utakmica bez primljenog gola, koji je takođe on postavio prošle godine.





Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније