Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 02. 2016. 09:46 >> 09:33

PRODUŽIO UGOVOR

Vardi vjeran Lesteru, ostaje sa "lisicama"

Nakon sjajne pobjede nad Mančester sitijem (3:1), navijače Lestera juče je obradovala još jedna vijest - napadač Džejmi Vardi produžio je ugovor sa klubom do 2019. godine, iako su za njega zainteresovani svi najveći klubovi u Engleskoj.

Vardi je ove sezone jedan od lidera ekipe koja zauzima prvo mjesto na tabeli Premijer lige, a u prvom dijelu sezone je oborio rekord lige upisavši se u listu strijelaca na 11 uzastopnih utakmica.

Zbog fantastičnih partija klub ga je nagradio novim ugovorom i ujedno poslao poruka mnogim zainteresovanim klubovima.

Nakon potpisivanja novog ugovora, 29-godišnji napadač, koji je u ekipi od 2012. godine, poručio je da želi još dugo da ostane u Lesteru.

"Oduševljen sam jer sam u ovom klubom uspio da učinim nešto nevjerovatno. Nikada nisam upoznao takav duh, kakav imaju vlasnici Lestera, stručni štab, igrači i navijači. Zauvjek ću im biti zahvalan i svakim danom ću se truditi da se odužim ljudima u klubu. Želim da budem dio ovoga jako dugo", rekao je Vardi za klupski sajt.

On je ove sezone u Premijer ligi postigao 18 golova i trenutno je najbolji strelac prvenstva Engleske.

"Džejmi je borac, imao je nevjerovatnu želju da postigne ovo što je postigao i svaki meč igra kao da mu je posljednji. Pokazao je da je fantastičan igrač, a još važnije, da je dio sjajne ekipe. Srećan sam što će još dugo ostati sa nama", rekao je mendažer Klaudio Ranijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније