Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 02. 2016. 16:43 >> 16:28

STRIJELCI OZIL I ČEMBERLEN

Arsenal za dva minuta slomio Bornmut

Arsenal je ostao u trci za šampionsku titulu, pošto je rutisnki savladao Bormut u gostima 2:0. "Todžije" su se izjednačile na drugom mjestu sa Totenhemom, a zaostaju pet bodova za liderom Lesterom, kojeg dočekuju narednog vikenda na "Emirejtsu".

Arsenal je sav posao završio za dva minuta.

Prvo je Ozil u 23. minutu zakucao loptu lsabijom desnom nogom, nakon što mu je Žiru asisteirao glavom, za vođstvo od 1:0.

Već u narednom napadu, Arsenal je duplirao prednost.

Ramzi je uposlio Okslejd Čemberlejna, koji je sjajno šutirao iskosa sa desne strane, a lopta se od stative odbila u gol.

Do kraja se rezultat nije mijenjao, iako je u nadoknadi domaćin imao dvije dobre šanse. Ipak, Petr Čeh je sa dvije briljantne odbrane sačuvao mrežu Arsenala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније